Trappor med stålbalk

Vi på AF-Snickeri AB bygger trappor med hjälp av senaste teknologi och därmed högsta precision, därför garanterar vi trappor i absolut topp klass. Kombinationen av stål och trä ger en extremt stabil konstruktion. Med känsla för stil och form hjälper vi er med just er trappa. Trapptillverkning.se i Malmö är en del av AF-Snickeri AB. Er partner från planering till montering av mått anpassade trappor.

Köp er trappa hos trapptillverkaren.se i Skåne -en del av AF-Snickeri AB. Vi bygger trappor av högsta kvalitet och det till humana priser. Med lång erfarenhet av trapp tillverkning garanterar vi högsta kvalitet i både konstruktion och val av material. Vi på AF-Snickeri bygger trappor som håller måttet och har lång livslängd.

Trapptillverkaren.se är en del av AF-Snickeri AB. Med hjälp av modern teknologi och lång erfarenhet av att konstruera trappor kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just ditt behov. Här på trapptillverkaren.se visar vi upp trappor av alla möjliga och omöjliga slag, se det som en källa till inspiration. Som sagt vi mått bygger trappor enligt dina önskemål.