Material till trappor

Att välja rätt material till en trappa är ibland inte det enklaste. Vi på AF-Snickeri AB hjälper er att hitta det rätta träslaget och den rätta ytbehandlingen. Ska trappan lackas, oljas eller målas? I vårt egna måleri utför vi högklassiga ytbehandlingar av olika slag? Genom vår gedigna kunskap inom trapp tillverkning garanterar vi hög kvalitet av såväl material som utförande. På denna sidan visar vi olika träslag, beslag och andra detaljer som hör en trappa till. Detta är ett urval om ni inte hittar just det ni söker tveka inte att kontakta oss.

material till trappor -trapptillverkaren trappor

Ek är ett ganska hårt träslag som lämpar sig väl för en trappa.

material till trappor -AF Snickeri AB

Furu är ett ganska mjukt träslag som är lätt att bearbeta.

material till trappor -trapptillverkaren trappor

Valnötsträ är ett mycket slitstarkt träslag som fungerar utmärkt till trappor.

material till trappor -trapptillverkaren trappor

Ask är ett vackert träslag med kraftig ådring.

Köp er trappa hos trapptillverkaren.se i Skåne -en del av AF-Snickeri AB. Vi bygger trappor av högsta kvalitet och det till humana priser. Med lång erfarenhet av trapp tillverkning garanterar vi högsta kvalitet i både konstruktion och val av material. Vi på AF-Snickeri bygger trappor som håller måttet och har lång livslängd.

Trapptillverkaren.se är en del av AF-Snickeri AB. Med hjälp av modern teknologi och lång erfarenhet av att konstruera trappor kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just ditt behov. Här på trapptillverkaren.se visar vi upp trappor av alla möjliga och omöjliga slag, se det som en källa till inspiration. Som sagt vi mått bygger trappor enligt dina önskemål.